Persondatapolitik og cookies

amterapi tager behandling af persondata alvorligt. Dine persondata bliver behandlet i overensstemmelse med GDPR og EU’s regler for persondata og indsamling heraf.
Hjemmesiden benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.
Læs om persondatapolitikken
Læs mere om cookies
Ved fortsat brug af hjemmesiden accepterer du persondatapolitikken og brugen af cookies.
OK

Her kan du læse, hvordan amterapi behandler dine persondata. Dine persondata bliver behandlet i overensstemmelse med GDPR og EU’s regler for persondata og indsamling heraf.

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at rette henvendelse på kontaktsiden.
Der indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på - det sker via Google Analytics. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail adresse - det sker når du benytter kontaktformularen. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Sikkerhed

amterapi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og besvare din henvendelse, tidsbestilling, deltagelse i en undersøgelse/behandling og fakturering ved køb af serviceydelser i henhold til regnskabsloven. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere hjemmesiden.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til Google Analytics i det omfang disse oplysninger er kendt.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, amterapi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via kontaktsiden. Hvis du vil klage over amterapi's behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Tlf. 33 19 32 00.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
amterapi.dk /v Allan Molsen Larsen